DE BUNK’R Outdoor

Het outdoor terrein van De Bunkr is ongeëvenaard en uniek in Nederland.

Outdoor training

Op slechts zeven minuten van Rotterdam centrum bevindt zich de Bunkr, het meest veelzijdige sportcentrum Rotterdam. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren! Het unieke aan ons concept is dat leden zowel indoor en outdoor kunnen trainen. Bootcamp, fitness, groepslessen en boksen tegen een vast tarief per maand. Ook de sauna en kluisjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Sport jij liever in de buitenlucht? Kom dan trainen op de meest unieke outdoor trainingslocatie van Nederland! Ons outdoor trainings centrum heeft een oppervlakte van 3900m2 en biedt een gevarieerd aanbod als het gaat om gericht en functioneel trainen.

Obstacle training

Wil jij tijdens een obstacle run goed beslagen ten ijs komen? Kom dan trainen op ons obstacle parcours. Er staan ruim 25 obstakels op jou te wachten die je tegenkomt tijdens de hedendaagse obstacle runs.

Ninja Warrior training

Heb je Ninja Warrior Nederland bij SBS6 gezien en denk je dit is helemaal iets voor mij? Dan ben je bij De Bunkr op het goede adres om je voor te bereiden! Wij hebben een serieuze Ninja Warrior Rig laten bouwen, inclusief onze eyecatcher de Warped Wall. Beat that wall!

Bootcamp

Is bootcamp helemaal jouw ding? Op ons outdoor terrein bieden wij verschillende niveau’s bootcamp aan. Ben jij een “rookie”? Dan is de les bootcamp all levels the place to be. Mocht je meer uitdaging zoeken, volg dan de bootcamp next level groepsles.

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R