DE BUNK’R Indoor

Fitness | Boxing

Indoor training

Op slechts zeven minuten van Rotterdam centrum bevindt zich de Bunkr, het meest veelzijdige sportcentrum Rotterdam. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren! Het unieke aan ons concept is dat leden zowel indoor en outdoor kunnen trainen. Bootcamp, fitness, groepslessen en boksen tegen een vast tarief per maand. Ook de sauna en kluisjes zijn bij de prijs inbegrepen.

In ons indoor trainings centrum vind je een gevarieerd aanbod waar je gericht en functioneel kunt trainen. Onze gemotiveerde trainers staan altijd tot je beschikking, schroom niet en vraag ze gerust om tips and trics. De volgende sportdisciplines staan ter beschikking in ons indoor gedeelte:

Fitness

Individueel en gericht trainen? Kom dan trainen in het uitgebreide fitness gedeelte. Hier treft je een ruim aanbod van apparaten die gericht zijn op cardio en kracht.

Olympische boksring

Altijd al eens willen weten hoe het is om een boks training te volgen in een officiële olympische boksring? Dan moet je zeker bij De Bunkr komen trainen. De boksring staat middenin het indoor gedeelte van de Bunkr. Heb je zelf geen bokshandschoenen? Geen probleem, wij hebben ze op voorraad en gratis te leen.

Crossfit

Rotterdam is Crossfit hoofdstad van Nederland. Uiteraard mocht deze populaire vorm van training niet ontbreken in ons aanbod. In ons indoor Crossfit gedeelte kun jij jezelf helemaal uitleven. Alle attributen zijn aanwezig om het onderste uit jezelf te halen.

Groepslessen

Train je liever in een groep? Volg dan een van onze 12 verschillende groepslessen. Deze groepslessen zijn prima te combineren met je eigen individuele trainingsschema.

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R