Obstacle training

Voor wie is obstacle training?

Obstacle running is een sport die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. De grote events zoals Mud Masters en Strong Viking hebben een grote aantrekkingskracht op de doelgroep die zijn of haar fysieke en mentale grenzen wil verleggen. Op ons buitenterrein staan fantastische facilliteiten waar men zichzelf kan prepareren tijdens de obstacle training.

Wat is obstacle training?

Obstacle training is een trainingsvorm uitgevoerd in teamverband onder de begeleiding van een professionele trainer. Het merendeel van deze les vindt altijd buiten plaats op ons outdoor terrein. Tijdens de obstacle training maakt men gebruik van de obstakels op de buitenlocatie van De Bunkr . Het doel van deze training is om zowel te verbeteren op het gebied van kracht, techniek en uithoudingsvermogen.

Wat is obstacle running precies?

Obstacle running is een hardloopevenement waarbij deelnemers verschillende obstakels onderweg tegenkomen. Een aantal belangrijke ingrediënten voor een obstacle run zijn; natuur, water en modder. Daarnaast is kameraadschap een belangrijk kenmerk binnen een obstakel run. Vanuit De Bunkr zullen we naast het geven van een obstacle training in de toekomst ook samen met onze leden willen deelnemen aan obstacle events. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

 Helpt obstacle training bij de progressie?

Yes, het draagt zeker bij in het behalen van de doelstelling. Of het nu gaat om het afvallen of juist jezelf conditioneel verbeteren? Uiteraard valt of staat de progressie ook met de juiste gezonde voeding en het nodige stukje discipline. Trek gerust een trainer aan de mouw op het moment dat je vragen hebt.

Gratis proefles

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, Bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcours kunt trainen.

sportschool Rotterdam

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R