Killerbody Workout

Killerbody Workout

Een super strak lichaam in twee weken? Nee! Bij De Bunkr zijn we wel zo realistisch om te stellen dat voor een strak lichaam hard gewerkt moet worden. Deze groepsles is voor iedereen die wil werken aan een fit en strak lichaam en niet bang is voor een beetje zweet.Creëer jouw eigen KillerBody. Deze pittige killerbody workout van 45 minuten doe je bij voorkeur minimaal 3 keer per week. Deze class maakt buik, billen en benen strakker, verhoogt de verbranding en maakt je sterker.

Core 15

Heb je na deze intensieve workout nog energie over? Sluit dan vervolgens nog even aan bij de groepsles Core 15.  De core 15 is een korte les van 15 min. Waarbij je onder begeleiding van een trainer nog even flink aan de buik en rugspieren gaat werken. 

Gratis proefles

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, Bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcours kunt trainen.

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R