Looptechniek

Hardlopen voor beginners

De vakantie zit er voor veel mensen weer op! Tijdens vakantie genieten we stiekem toch iets vaker van lekker eten en een borrel, geheel terecht overigens. Na zonde komt berouw, ergens heb je jezelf voorgenomen om z.s.m weer afscheid te nemen van die vakantiekilo’s. Cardio is dan vaak een goede heelmeester, met name hardlopen is razend populair. Echter,veel mensen beginnen wel aan deze strijd maar haken na een korte tijd af door gebrek aan motivatie, een blessure, een verkeerde looptechniek of slecht schoeisel.

Sluit je aan bij een loopgroep

Door jezelf aan te sluiten bij een loopgroep zorg je ervoor dat je op de juiste manier wordt begeleid om veilig en effectief te trainen. In groepsverband trainen kan je motiveren om net dat stapje harder te gaan. Een ander belangrijk voordeel is dat de trainer je kan helpen op je looptechniek te verbeteren. Veel loopgroepen trainen gezamenlijk naar een race om die gezamenlijk te lopen. Denk hierbij aan Bruggenloop, Rotterdam Marathon of de Dam tot Dam loop. Zelfs als je liever alleen rent is het goed voor je om een paar keer aan te sluiten bij een groep met looptrainer om je techniek te verbeteren.

Sluit je bij onze loopgroep aan!

Op een veilige en leuke manier werken aan je hardloopdoelen door middel van techniek en souplesse loopjes? Meld je dan aan voor onze hardloopgroep bij De Bunk’r.

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R