Crossfit Zestienhoven

Wat is Crossfit?

Waarschijnlijk heb je er al veel over gelezen en gehoord: Crossfit! Crossfit is overgewaaid uit Amerika. De basis in de workouts (WOD) is gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in één trainingsvorm. De filosofie achter deze sport is om je op een zo breed mogelijk vlak te ontwikkelen in plaats van op één specifiek onderdeel.

Voor wie is Crossfit?

Crossfit is een groepsles waarbij oefeningen uit het Olympic Weightlifting, turnen en de atletiek worden samengevoegd in een workout oftewel Workout of the Day (WOD) Het eerste deel van de les bestaat uit techniektraining en het tweede deel van de les ga je in de WOD de aangeleerde techniek toepassen.

Kan ik zo aansluiten?

Om deel te nemen aan deze groepsles is het belangrijk dat je over een basisconditie en techniek beschikt. Is jouw techniek nog niet helemaal up to date? Volg dan eerste onze les Fundamentals. Hier leer je alle basistechnieken die je nodig hebt.

Helpt Crossfit bij de progressie

Yes, Crossfit draagt zeker bij in het behalen van de persoonlijke doelstelling. Of het nu gaat om het afvallen of juist jezelf conditioneel verbeteren? Uiteraard valt of staat de progressie ook met de juiste gezonde voeding en het nodige stukje discipline. Trek gerust een trainer aan de mouw op het moment dat je vragen hebt.

Gratis proefles

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, Bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcours kunt trainen.

sportschool Rotterdam

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R