Circuit boxing

Circuit boxing

Schuilt er in jou de nieuwe Rico Verhoeven? Dan moet je beslist een les circuit boxing volgen. Circuit Boxing is een intensieve boksles waarbij er gebruik gemaakt wordt van de bokszakken en kracht oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de les wordt je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief maar veilig verloopt. Er wordt niet op het lichaam gebokst dus is ook voor de beginner zeer toegankelijk. Het is aan te raden om zelf box tape mee te nemen om de polsen te verstevigen Kortom een pittige maar zeer effectieve workout, daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release! 

Wat heb je nodig tijdens deze training?

Om te beginnen heb je een paar bokshandschoenen nodig. Heb je deze niet? No worries, wij hebben verschillende setjes bokshandschoenen die je gratis kunt gebruiken. Een handdoek en een bidon met water zijn overigens geen overbodige luxe. Je zult het nodig hebben tijdens deze workout.

De voordelen van circuit boxing

Bij circuit boxing train je uitsluitend op een bokszak, er is dus geen lichamelijk contact. Door de hoge intensiteit van de training zal je conditioneel flinke stappen zetten. Daarnaast geeft het de vetverbranding een boost!

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, Bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcours kunt trainen.

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R