Voor wie is bootcamp next level?

Bootcamp the Next Level is voor die ‘’select few’’ die over de grens willen gaan en echt willen ervaren hoe een militair in een elite eenheid wordt gedrild. Weinig rust en een genadeloze trainer die jou  over the limit pusht. Deze bootcamp is uniek door de benadering en manier van trainen en is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een trainingsvorm uitgevoerd in teamverband vaak onder de begeleiding van een professionele trainer. Het merendeel van een bootcamp les vindt altijd buiten plaats op ons outdoor terrein. Tijdens een bootcamp maakt men gebruik van lichaamsgewicht en attributen. Het doel van deze training is om zowel te verbeteren op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Een bootcamp training zal gemiddeld een uur duren en je traint tijdens dit uur vaak in teamverband.

Waar komt bootcamp vandaan?

Bootcamp is een trainingsmethode die werd ontwikkeld voor Amerikaanse soldaten in een oorlogsgebied. Het doel was om de soldaten in een zo’n kort mogelijke tijd te verbeteren in het uithoudingsvermogen en de emotionele gesteldheid. Sinds het begin van 2000 is deze manier van trainingen komen overwaaien naar Europa. Dat bootcamp een populaire workout is blijkt wel aan de grote groei die het doormaakt.

Helpt bootcamp in mijn progressie?

Yes, het draagt zeker bij in het behalen van de doelstelling. Uiteraard valt of staat de progressie ook met de juiste gezonde voeding en het nodige stukje discipline. Trek gerust een trainer aan de mouw op het moment dat je vragen hebt.

Gratis proefles

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, Bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcours kunt trainen.

sportschool Rotterdam

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R