Bunkr boxing

Bunkr boxing

Schuilt er in jou de nieuwe Rico Verhoeven? Dan moet je beslist een les bokszaktraining volgen. Bunkr boxing is een intensieve boksles waarbij er gebruik gemaakt wordt van de bokszakken en kracht oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de les wordt je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief maar veilig verloopt. Er wordt niet op het lichaam gebokst dus is ook voor de beginner zeer toegankelijk. Het is aan te raden om zelf box tape mee te nemen om de polsen te verstevigen. Kortom een pittige maar zeer effectieve workout, daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release! 

Wat heb je nodig tijdens deze bokszaktraining?

Om te beginnen heb je een paar bokshandschoenen nodig. Heb je deze niet? No worries, wij hebben verschillende setjes bokshandschoenen die je gratis kunt gebruiken. Een handdoek en een bidon met water zijn overigens geen overbodige luxe. Je zult het nodig hebben tijdens deze workout

De voordelen van bokszaktraining

Bij Bunkr boxing train je uitsluitend op een bokszak, er is dus geen lichamelijk contact. Door de hoge intensiteit van de training zal je conditioneel flinke stappen zetten. Daarnaast geeft het de vetverbranding een boost!

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R