Ninja Warrior Jam

Ninja Warrior Jam NLNinja Warrior

Een kleine zes maanden geleden was het dan eindelijk zo ver, Ninja Warrior NL was  te zien bij SBS6. Wekelijks kregen wij een spectaculair televisieprogramma te zien waarbij deelnemers een loodzwaar obstakelparcours moesten afleggen. Via een afvalrace werd Perry Oosterlee uiteindelijk gekroond tot winnaar van de eerste editie. Hulde!

Ninja Warrior Jam

Dat het televisieprogramma in trek was bij het gros van sportend Nederland is niet onopgemerkt gebleven. Naast dat de kijkcijfers goed te noemen waren, merkten wij ook dat mensen vanuit alle windhoeken op ons parcours kwamen trainen. Omdat wij veel vragen krijgen m.b.t. speciefieke groepstrainingen, hebben we besloten om een Ninja Warrior Jam te organiseren. Tijdens de Ninja Warrior Jam krijg je een spectaculair programma voorgeschoteld met daarin tips & tricks, diverse contests en nog veel meer. Oh ja, de gehele top drie finalisten zullen deze dag aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Programma Ninja Warrior Jam

11.30 uur – Inloop en ontvangst

12.00 uur – Openingswoord  (Ninja Warrior NL)

12.30 uur – Start Ninja Warrior Jam (Qualifier)

13.45 uur – Start Ninja Warrior Jam (Finale)

15.30 uur – Prijsuitreiking (Einde)

Save the date

Zondag 27 augustus starten we vanaf 11.00 met de activiteiten. Alle activiteiten zullen zoveel mogelijk buiten op ons eigen obstakel parcours plaatsvinden. Deelname aan De Ninja Warrior Jam is gratis voor leden. Ben je geen lid bij De Bunkr, en wil je toch graag deelnemen? Deelname is vanaf  16 jaar. No worries, ook niet leden zijn welkom! Losse tickets kosten €10-, Aanmelden: info@debunkr.nl

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R