bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Misschien heb jij er al iets vaker over gehoord of gelezen; Bedrijfsfitness. Veel bedrijven bieden werknemers de mogelijkheid om te sporten via het werk. Als bedrijf zijnde ben je natuurlijk gebaat bij fit en gezond personeel. Bedrijfsfitness wordt in Nederlands steeds aantrekkelijker, en niet zonder reden. Sinds de intrede van de ARBO-wetgeving van de beginjaren ‘90 en de Wet Terugdringing Ziekteverzuim zijn werkgevers (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerker. Vanuit de overheid is er de fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness ingevoerd. Dit om het sporten en bewegen te stimuleren onder de werknemers in Nederland.

bedrijfsfitness rotterdam

De Bunkr is aangesloten  bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Dat betekent dat je kunt genieten van een belastingvoordeel dat op kan lopen tot wel 40%. Dit kun je regelen met je werkgever.

Wat is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan?

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een uniek concept dat fitness voor alle werknemers betaalbaar maakt. Iedere deelnemer kiest zelf bij welke van de geselecteerde fitnesscentra hij wil sporten en wanneer. Daarbij worden de fiscale voordelen optimaal benut, zodat werknemers gemiddeld 40% belastingvoordeel hebben op het reguliere abonnementsgeld. Het voordeel kan zelfs oplopen tot gemiddeld 50% wanneer de werkgever een kostenneutrale werkgeversbijdrage hanteert.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsfitness?

Uw fitnessabonnement wordt goedkoper door het belastingvoordeel, waarmee u gemiddeld 40% bespaart op het reguliere abonnementsgeld. Daarnaast is het natuurlijk goed en leuk om in een stimulerende omgeving met uw gezondheid bezig te zijn! Bedrijfsfitness leent zich ook uitstekend om samen met collega’s te doen. Gezellig én motiverend!

Hoeveel kost het om deel te nemen?

De prijs van uw bedrijfsfitnessabonnement is van een aantal facetten afhankelijk.  Zoals bijvoorbeeld hoe vaak u wilt fitnessen (1x per week, 2x per week of onbeperkt*) en voor welke periode (6 maanden of 12 maanden*). Op het bijbehorende abonnementstarief heeft u vervolgens het belastingvoordeel, afhankelijk van uw loonbelastingschaal. Gemiddeld genomen is het voordeel 40%.

Ik heb nog nooit aan fitness gedaan; kan ik ook deelnemen?

Ja, u kunt zeker deelnemen. Op onze locatie is professionele begeleiding aanwezig. Als nieuwe bezoeker kunt u bovendien rekenen op een uitgebreide intake, zodat u verantwoord van start kunt gaan met fitness! Bovendien kunt u samen met een instructeur uw doelen bepalen en een trainingsschema (laten) opstellen.

Als consument kies je niet voor alleen prijs. Je kiest voor kwaliteit en beleving. De Bunkr biedt die mogelijkheid. Wij zijn een moderne multidisciplinaire sportschool gericht op mensen die net even die extra beleving zoeken. Op slechts zeven minuten van Rotterdam centrum bevindt zich de Bunkr, de meest veelzijdige sportschool van Rotterdam. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren!

Meer weten over bedrijfsfitness?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op!

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R