sportschool Rotterdam

Sportschool Rotterdam – De Bunkr

De meest veelzijdige sportschool van Rotterdam

In de wereld van sport en health volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedere sporter is op zoek naar the next big thing op zijn of haar gebied. Als consument kies je niet voor alleen prijs. Je kiest voor kwaliteit en beleving. De Bunkr biedt die mogelijkheid. Wij zijn een moderne multidisciplinaire sportschool gericht op mensen die net even die extra beleving zoeken. Op slechts zeven minuten van Rotterdam centrum bevindt zich de Bunkr, de meest veelzijdige sportschool van Rotterdam. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Leden kunnen voor de deur gratis parkeren!

In ons aanbod hebben wij veel aandacht besteed aan groepslessen en individuele trainingsmogelijkheden. De koppeling tussen het indoor en outdoor terrein met de daarbij horende faciliteiten zijn uniek in Nederland. Na het sporten lekker douchen of in de sauna? Geen probleem, ook daar hebben we bij De Bunkr aandacht aan besteedt.

Alles onder één dak

De Bunkr is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een obstacle run, gewicht wilt verliezen, aan je fitness skillz wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen. De diversiteit aan materialen, classes, coaching en training maakt De Bunkr een playground voor volwassenen. De intieme sfeer en goede vibe lenen zich ervoor om vriendelijke, fitte mensen te ontmoeten en samen met elkaar het beste in jezelf naar boven te halen.

Sporten voor een vaste prijs

Waarschijnlijk ken je het probleem wel dat je graag meerdere sporten zou willen beoefenen omdat ze lekker intensief of gewoon cool zijn? Het probleem zit hem dan vaak in de vraag: ”Hoe ga ik dit betalen?” Wil je bijvoorbeeld Crossfit, bokszaktraining, bootcamp en een abonnement  bij de sportschool? Dan ben  je dan toch al gauw €150 per maand kwijt. Auw! Bij De Bunkr kun je onbeperkt sporten voor een bedrag van €59,- per maand. Je bepaalt zelf of je deelneemt aan onze groepslessen of lekker zelf je eigen schema volgt

sportschool Rotterdam

Bekijk foto’s & video’s van De BUNK’R